barrazza is de romantische

en gezellige bruine kroeg in Gent

Reviews

 

barrazza is een coffeeshop, theehuis en biercafé waar je lekker kan eten voor een eerlijke prijs. Je krijgt er dan ook nog eens gratis een zeer sympathieke en enthousiaste bediening en een prachtig uitzicht bij.

Stijn Van Der Steen

 

laid back sipping coffee and enjoying fresh baked pies or brownies to soft jazz tunes while reading magazines and newspapers. if it's after lunch you should treat yourself to a selection of great Belgium beers. coziness tucked away in side street off of busy shopping alley this gem along the canal is worth your while!

Christian Peper

barrazza is de romantische en gezellige bruine kroeg in Gent.

barrazza heeft zijn eigen openminded karakter, puur.

Verwacht ook geen blinkend trendy interieur, maar een zaak met een ziel waar van in de ochtend tot in de nacht wordt geleefd en waar je je onmiddellijk thuis voelt.    

We gingen op kroegentocht in Gent, maar we zijn in een bruine kroeg blijven hangen in de romantische en gezellige bruine kroeg barrazza!

Wat een locatie!

Ronny Verstraeten

Onze thee

Onze gediplomeerde theesommelier verzorgt een waaier aan kwalitatieve theesoorten. We werken hierbij samen met Simon Levelt.
De thee is afkomstig van slechts één theetuin. Dat geeft de thee een unieke smaak die je alleen bij deze thee vindt. De grond en andere beplanting op de theetuin hebben allemaal invloed op de smaak.

Simon Says

Onze koffie

Onze bieren

We serveren meer dan 125 bieren. Deze bieren worden zorgvuldig geselecteerd en afgewisseld door een meester kenner. Onbekende en bekende pareltjes, zelfs tijdelijke unieke biertjes kan je in ons assortiment ontdekken. Maar natuurlijk ook de grote kanonnen die vlot, smaakvol en soepel drinken.

Natuurlijk kan je ook iets eten. We hebben een kleine maar volwaardige kaart. Alle bereidingen worden met zorg en kwalitatieve ingrediënten gemaakt in de meest hygiënische omgeving die we jaarlijks laten nakijken.  Zo komen onze kazen van het alom bekende 'Het Hinkelspel'. Er zijn natuurlijk ook taarten en gebakjes zolang de voorraad strekt, gezien alles dagvers is.

 

Verder kan men kiezen uit tal van gezelschapsspellen, is er natuurlijk gratis wifi en kan je gratis je toestel zoals een smartphone laten opladen.

Onze foods

Wat een zaakje! Tof Tof Tof!

 

Maar wat is het eigenlijk? Een coffeshop en theehuis (heerlijk), en eetcafé, een biercafé (bruin café)? Ze hebben van alles een behoorlijk groot gamma, zelfs van de frisdranken en sapjes. Heerlijk die sapjes die je niet ergens anders kan krijgen! Juist de eetkaart is wat eenvoudiger, maar wel de moeite. Beter een kleine goede eetkaart dan er één met 101 schotels erop die ondermaats zijn!

Dora Spruit

 Fenomenaal praatcafé! Gezellige en romantische sfeer! Leuk bruine pub met zoveel bieren!

Muziek staat soms wat luid, maar als je het gewoon eens vraagt wordt dat verholpen. Soms klaagt men dat de bediening wat trager is, daar heb ik geen probleem mee, want ze schenken zo meer aandacht aan de klant

Ronny Verkampen

 
  • Facebook - barrazza - Gent
  • Twitter - barrazza - Gent
  • Instagram - barrazza - Gent
  • TripAdvisor - barrazza - Gent
  • Google Places - barrazza - Gent
  • Yelp - barrazza -Gent

 

Openingsuren

Ma - Di - Wo - Do > 11u00 - 01u00

Vr - Za > 11u00 - 02u00

Zo > 11u00 - 01u00

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now