Beerwalk Gent
 

Ontdek de Gentse binnenstad in drie uur.

Leer bier proeven in vijf authentiek stadscafés.

Ontdek alles over de Gentse biergeschiedenis

en bezoek verrassende bezienswaardigheden onderweg. Een unieke bierwandeling in Gent gekoppeld aan een bierproeverij van vijf speciaalbieren: de perfecte combinatie om het historische centrum van de stad te ontdekken.

 

Laat je onderdompelen in het bijzondere religieuze leven in deze middeleeuwse stad tijdens een drie uur durende wandeltocht doorheen de Gentse geschiedenis.

Interesse? Klik hier...

OR Coffee

In barrazza schenken we OR Coffee. Waarom? Na het proeven van talloze kofie merken, sprong OR Coffee er toch wel ver bovenuit met zijn zachtere, mildere en minder agressieve en bittere smaak. We kopen de bonen in en malen pas juist genoeg onmiddellijk voor een koffie of de vele variaties erop besteld worden. barrazza is gespecialisseerd in koffie. We hebben daarvoor een barista in huis en elke koffie wordt met liefde gemaakt.

 

 

Een lekkere koffie start bij een kwalitatief ingrediënt. Vergelijk het met koken. Een topchef legt zich niet enkel toe op zijn recept maar gaat eerst op zoek naar de juiste en kwalitatieve ingrediënten. Idem bij koffie.

Interesse? Klik hier...

 

De 5 beste nieuwe Vlaamse restaurants? Wie zijn de 5 meest innovatieve ontwerpers die in de stad werken? Waar bevinden zich de 5 meest unieke en individuele huizen? En als je de meest mysterieuze plaatsen in het Citadelpark wilde vinden, waar zijn ze?

De 500 verborgen geheimen van Gent is een geweldige eclectische gids voor deze veelzijdige stad.

Het delen van de verblijfplaats van enkele van de prachtige verborgen juweeltjes van de stad, kaarten, itinaries, secties over eten en drinken, accommodatie, groenruimtes, musea, galerijen en winkels. De wereldberoemde reiziger Derek Blyth heeft ook Gent onder de loep genomen en je mag twee keer raden, inderdaad barrazza rekent hij ook bij zo een verborgen pareltje. Het boek kan je kopen voor een prikje.

Interesse? Klik hier... 

The 500 hidden secrets of Ghent from derek blyth
Restaurant Passion Gent

In het hartje van Gent, tegenover het Belfort en vlakbij de bekendste winkelstraten en toeristische trekpleisters, kun je kennismaken met restaurant Passion. In een prachtig tijdloos en eigentijds kader geniet u van typisch Vlaamse gerechten, bereidt op basis van verse en seizoensgebonden producten. Passie en romantiek heersen hier alom. Wanneer je hier één voet binnenzet, wil je vast nooit meer weg!

 

Klik hier voor de website van Passion 

  • Facebook - barrazza - Gent
  • Twitter - barrazza - Gent
  • Instagram - barrazza - Gent
  • TripAdvisor - barrazza - Gent
  • Google Places - barrazza - Gent
  • Yelp - barrazza -Gent

 

Openingsuren

Ma - Di - Wo - Do > 11u00 - 01u00

Vr - Za > 11u00 - 02u00

Zo > 11u00 - 01u00

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now